balkongtrekk


Vindskjerming, innsynsskjerming og balkongtrekk
Våre levegger/balkongtrekk lages primært i markiseduk. I en modell er duken rullet opp i en fjærbelastet kassett montert vertikalt på vegg eller horisontalt i tak.
Se mer

 

Hage: Best på balkongen – DinSide
Har du sprinkelbalkong, kommer du langt med å investere i et såkalt balkongtrekk. Dette sørger for ly for vinden – i tillegg til å skjule for innsyn.
Se mer

 

Balkongtrekk – Gule Sider
Balkongtrekk – balkongtrekk, dukskift, dukskifte, fasademarkiser, gardiner, innvendige persienner, lamell, lameller, lamellgardiner – Finn firmaer, adresser …
Se mer

 

Balkongtrekk – CYLEX Bedriftskatalog Norge
Resultater for Balkongtrekk ; omtaler fra kunder , priser, kontaktinformasjon, åpningstider fra Balkongtrekk søkeord.
Se mer

 

Terrassemarkiser – markiser – Markisemannen
Markisemannens produkter og tjenester: Markiser, Terrassemarkiser, Sunset frontkappe, Vindusmarkiser, Markiseduk Nano, Markiseduk acryl, Tilbehør markiser, Sunset …
Se mer

 

Markise – Norsol
Markiser har satt preg på våre hus gjennom generasjoner. De ser ikke ut til å gå av moten med det første… Vindus- og fasademarkiser tilpasses små og store …
Se mer

 

Ideer | Boligpluss.no
BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv.
Se mer

 

Sunside sidevegg – markiser – Markisemannen
Mange terrasser, spesielt leilighetsterrasser over bakkeplan, er utsatt plassert i forhold til vind. Med Sunside sidevegg skaper le for vind – og hindrer innsyn.
Se mer

 

Constant terrassemarkise – markiser – Markisemannen
Markisens fallvinkel justeres enkelt og greit med skiftenøkkel, hele 60 grader. Constant er en enkel og tradisjonell markise.
Se mer

 

Besøk gjerne en av våre utstillinger: – Markisehuset AS
Levegg og balkongtrekk; Interiør. Duette® gardiner. Om produktet; Kolleksjon; Kvalitet; Forskjellen Duette/Pliss …
Se mer