gamle svenske tapeter


Kulturhistoriske gamle tapeter – Norsk Arv
Som medlem hos Gamletrehus.no kan du handle vakre kulturhistoriske tapeter til en fordelaktig pris. Tapetene er … Tilbygg på gamle hus. Gamle ovner, jernovner
Se mer

 

Historiska Tapeter – Storeys Wall
Utgangspunktet for tapetkolleksjonen Historiska Tapeter, var å rekonstruere tapet fra gamle tapetfragmenter fra 1800-tallet, og bevare den sjelfulle alderspatinaen.
Se mer

 

Svensk landstil i sommerhuset | Boligpluss.no
I sommerhuset i Lundsbrunn i Värmland er det innredet med gamle, svenske møbler … To av stuene har en fondvegg tapetsert med kopier av gamle, svenske tapeter.
Se mer

 

Tapetgalleriet | Merker tapet, maling, gardinstoff
Romo tapeter og Romo stoff er et prisgunstig og meget godt alternativ til noen av deres konkurrenter. Kvaliteten er like god, …
Se mer

 

HISTORISKE TAPETER – Interiørdesign – Hege Wølner
De fleste som kjenner meg vet at jeg er glad i gamle hus, møbler og tapeter. Helt siden jeg var liten har jeg malt møbler selv og trukket om stoler, det gir …
Se mer

 

Christiania Tapetverksted – Historiske Hus
Tapeter er et forgjengelig kulturminne. … Sjeldent er det å finne originale tapeter på sin opprinnelige plass som er over 100 år gamle.
Se mer

 

VINTAGE STYLE: Tapeter i gammel stil…..
Jeg er så glad i tapeter med mønster i gammel stil. … Den gamle stil-de svunne tider…VINTAGE Jeg er en jente på 34 år, og har 7 gutter fra 12 år og nedover.
Se mer

 

Historiske tapeter | Fagerheim og Solberg
Hos tapetmakerne Ann-Charlott og Henrik Strandberg er tradisjon visjonen. På tapetmakeriet lager de tapeter med kulturhistoriske mønster.
Se mer

 

Tapetgalleriet | Tapet, fototapet, maling, gardinstoff
Tapeter. Vis alle Tapeter; Design. Barn; Blomster og blader; Ensfarget; Fugler; … Alt ifra gamle historiske hjem og sveitserhus til den moderne stilrene byleiligheten.
Se mer

 

Forsidenyheter – BORGE
Tapeter design/mønster. Blomster/blader; Striper; Ornament/medaljong; Grafisk; Ensfarget; Andre design; Interiørtekstiler design/mønster. Klassisk; Hytte; Moderne …
Se mer