kjøkkentapet


Frisk opp kjøkkenet med ny og spennende kjøkkentapet …
Forny kjøkkenet med kjøkkentapet. Tapet. En rull tapet koster ikke mer enn noen hundrelapper og kan sette ekstra krydder på kjøkkeninteriøret.
Se mer

 

Kjøkken, Kjøkkeninnredning, baderom & garderobeskap – HTH …
HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH!
Se mer

 

Glasspaneler til kjøkken, møbelfronter lagd i glass …
Vi er et firma som spesialiserer oss i produksjon av glass-paneler til bruk i kjøkken, og produksjon av laminerte dekorasjonsglass laget av herdet glass.
Se mer

 

Fototapet kjøkken | Rebel Walls Norge
FOTOTAPET FOR KJØKKEN: Mer enn et sted å lage maten! Har du kjøkken uten vindu eller mangler utsikt? Med Rebel Walls vakre fototapet for kjøkken får du mer liv …
Se mer

 

Vinyltapet – BORGE
Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som hall, kjøkken og stue (alle tørre rom). Vinyltapet kommer med fiberbakside, kun med noen få unntak.
Se mer

 

Kjøp tapet i høy kvalitet – Illux.no
Illux A/S, Godthåbsvej 27 DK-8660 Skanderborg (+45) 70 25 08 12 post@illux.no
Se mer

 

Panelplater kjøkken – Panelplater – MegaFlis.no
Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!
Se mer

 

Kjøkken | Monter
Fremdeles velger flest kunder hvite kjøkken i klassisk stil. Et kjøkken har man i mange år og derfor vil vi ikke se like store endringer i trendene for kjøkken …
Se mer

 

Kjøkken – Fototapeter & Tapeter – Photowall
La deg inspirere av kulinarisk innovasjon fra alle verdens hjørner. Thai, gresk, indisk og japansk – dra på en oppdagelsesreise med tapetene i kolleksjonen Mat …
Se mer

 

Tapet over kjøkkenbenken – Tapetsering – ifi.no
Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende.
Se mer